Як писали Знай.ua, 20 листопада у самісінькому серці столиці, на Хрещатику, 34, був помічений "каменепад" з верхньої частини будівлі прямо на пішохідну зону. Аби побачити, чи змінилася ситуація сьогодні, Знай.ua відвідали це небезпечне місце, розташоване по сусідству з будівлею КМДА.

"Не замітати треба, а зробити так, щоб згори не летіло!"

На місці ми не побачили хаотично розкиданого каміння та повсті, як вчора. Все це було зібрано до купи біля стінки будівлі.

"Сьогодні вранці приходила з віником жіночка та змела все до купки. Потім вона пішла в сторону будівлі міської адміністрації – ми подумали, що це була їхня прибиральниця. Звісно, це смішні дії в такій ситуації… Тут не замітати треба, а зробити так, щоб більше згори не летіло!", – повідомили в одному з місцевих магазинів.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Астролог побачив у травні "лихо" для України Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Як зазначили працівники магазину, до них вчора заходило чимало людей, аби поскаржитися на погано об лаштовану огорожу "із діркою" в найнебезпечнішому місці.

Каміння продовжує падати

За свідченнями тамтешніх продавців, під кінець вчорашньої робочої зміни "летючого бруду" значно побільшало, порівняно із ранком.

"Коли я йшов додому, спеціально підійшов ближче подивитися – і каміння, і повсті стало майже вдвічі більше. Але ж жодних робочих чи комунальників поряд так і не з'явилося", – ділиться з нами продавець одного з магазинів на Хрещатику.

Офіційного коментаря на направлений нами запит до прес-служби КМДА ми поки що так і не отримали. В мерії лише повідомили про те, що його наразі направлено до Шевченківської РДА для подальшого опрацювання.

Тож щодо подальшого розвитку подій читайте на порталі Знай.ua.

РанішеЗнай.uaписали про те, як депутати рознесли роботу Кличка в пух і прах: поки мер піариться на парках, місто на межі техногенної катастрофи.

Також Знай.ua писали про нові тарифи на тепло та воду: українцям назвали свіжі суми, волосся дибки.