Про технічну "міць" київських тролейбусів ходять легенди, адже левова частка популярного громадського транспорту буквально розвалюється на очах.

Відео одиного із робочих буднів київських кондукторів опублікували у Telegram-каналі "ХК" очевидці "боротьби" працівниці з дверима, які вперто відмовляються закриватися.

На відео видно, як кондуктор вручну закриває двері троллейбусу уже тоді, коли він рушив.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

"Цікаво, а не хотів би Кличко прокататися на такому "громадському транспорті"? А що, зате з "вітерцем". High-Tech технології в 102-му траліку, - іронізують користувачі.

Нагадаємо, тролейбус переїхав чоловіка у Києві на зупинці "Березняки". У результаті нещасного випадку той помер на місці від отриманих травм. Інцидент стався 18 листопада в неділю ввечері.

Як повідомляє "Інформатор", загиблому було 43 роки. Чоловік працював водієм транспорту аварійної служби. Ймовірно, він зупинився, щоб провести ремонтні роботи, і не встиг помітити тролейбуса, що насувався на нього.

За однією з версій, саме несправна пневмосистема тролейбуса стала причиною трагедії. У водія громадського транспорту не вийшло впоратися з керуванням. Чоловік отримав важкі ушкодження в області обличчя та тулуба. Як кажуть очевидці, смерть настала миттєво.

Швидка допомога
Швидка допомога

Раніше Знай.uа писав про те, що у Києві на проспекті Соборності трапилася жахлива аварія. Ремонт автобуса для одного з працівників у мить закінчився смертю.

Цю інформацію повідомили столичні журналісти, передає портал "Политека".

"Трагедія сталася в Києві на проспекті Соборності в напрямку Ленінградського шосе на зупинці громадського транспорту. Один з працівників ремонтної бригади перебував під тролейбусом. Але великогабаритна машина просіла і роздавала хлопця", - йдеться в повідомленні.

Також Знай.uа повідомляв, що маршрутник Львова у черговий раз шокував Україну.