Київська міська рада подбала про свою безпеку. Відомо, що столичні чиновники оголосили тендер на охорону на 2019 рік. Свою "цілісність" там оцінили в 9 мільйонів гривень. Всі охоронці повинні мати зброю і бути віком до 40 років. Ось так.

Про це стало відомо завдяки повідомленню видання "Інформатор".

Відомо, що аукціон на охорону будівлі Київради пройде 24 січня. Охоронятимуть з 1 лютого по 31 грудня 2019 року. Відповідно до тендерної документації, Київраді потрібно 32 охоронця. З цієї кількості 9 людей охоронятимуть будівлю вдень з 07:00 до 19:30. Ще 6 людей працюватимуть цілодобово.

Крім цього, 6 разів на місяць 10 людей стежитимуть за порядком з 09:00 до 19:30. Ще 5 охоронців повинні бути в запасі як група швидкого реагування за тим же графіком. У них повинна бути уніформа, засоби захисту та активної оборони, а також табельна зброя.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

Всі охоронці повинні бути не старше 40 років. У них повинен бути презентабельний зовнішній вигляд, хороша фізична підготовка, вільне володіння українською мовою. Київрада готова віддати перевагу тим, хто пройшов службу в ЗСУ або інших законних військових формуваннях.

Крім цього, охоронці повинні вміти користуватися стаціонарними і ручними металошукачами, мати табельну зброю і дозвіл на неЇ. Крім того, переможець торгів повинен забезпечити наявність у охоронців бронежилетів, гумових кийків, газових балончиків, пристроїв для відстрілу гумових куль і форму.

Варто нагадати, що днями Кабмін звітував перед українцями щодо економічної ситуації, зі слів прем'єра все звучало райдужно: рівень інфляції не катастрофічний, зарплати підвищать, тарифи знизять. Все б нічого, але радіти зарано, адже наша держава, на жаль, внесена у список найбідніших у світі, тепер - офіційно. Про це заявив на сторінці в Facebook юрист, блогер Михайло Шнайдер.

Нагадаємо, дуже непросте рішення: українцям розповіли, що буде з доставкою пенсій.

Як повідомляв Знай.uа копайте колодязь: чому українці можуть залишитися без води.

Знай.uа писав, закриття Укрпошти в селах: стало відомо, що стане з тисячами відділень по всій країні.