У ніч на п’ятницю в Києві на вулиці Чорновола сталася шокуюча ДТП за участі тролейбуса.

Про це пише Рoliteka з посиланням на відповідне повідомлення столичної поліції.

Очевидці стверджують, що тролейбус буквально вилетів з дороги, перетнув тротуар, на якому дивом не виявилося пішоходів, і врізався в дерево.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Саме воно і зупинило величезну машину від падіння – за деревом внизу була глибока яма – в разі падіння могло статися непоправне - постраждати як пасажири, так і сам водій.

На щастя, обійшлося без постраждалих з числа пасажирів або пішоходів. Причини аварії наразі встановлюють правоохоронці.

За попередньою версією, у тролейбуса могли відмовити гальма. Також розглядаються і інші всі можливі версії.

Нагадаємо, тролейбус переїхав чоловіка у Києві на зупинці "Березняки". У результаті нещасного випадку той помер на місці від отриманих травм. Інцидент стався 18 листопада в неділю ввечері.

Як повідомляє "Інформатор", загиблому було 43 роки. Чоловік працював водієм транспорту аварійної служби. Ймовірно, він зупинився, щоб провести ремонтні роботи, і не встиг помітити тролейбуса, що насувався на нього.

За однією з версій, саме несправна пневмосистема тролейбуса стала причиною трагедії. У водія громадського транспорту не вийшло впоратися з керуванням.

Раніше Знай.uа писав про те, що у Києві на проспекті Соборності трапилася жахлива аварія. Ремонт автобуса для одного з працівників у мить закінчився смертю.

Цю інформацію повідомили столичні журналісти, передає портал "Политека".

"Трагедія сталася в Києві на проспекті Соборності в напрямку Ленінградського шосе на зупинці громадського транспорту. Один з працівників ремонтної бригади перебував під тролейбусом. Але великогабаритна машина просіла і роздавала хлопця", - йдеться в повідомленні.

Також Знай.uа повідомляв, що про технічну "міць" київських тролейбусів ходять легенди, адже левова частка популярного громадського транспорту буквально розвалюється на очах.