Вранці у п'ятницю, 23 листопада, у центрі Києва ожеледиці не спостерігалося, однак сухий і чистий асфальт все одно був посипаний сіллю.

Так, по вулиці Хрещатик столичні комунальники посипали абсолютно сухий і чистий асфальт сіллю. Про це повідомляє агентство УНН.

вулиця Хрещатик

При цьому уточнюється, що посипали сіллю пішохідну частину дороги.

"Зазвичай дороги посипають сіллю, щоб уникнути ожеледиці і забезпечити нормальний проїзд, але сьогодні вранці в центрі Києва не було помічено ожеледиці", – йдеться у повідомленні.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

вулиця Хрещатик

Раніше ми писали про те, що в центрі Києва на вулиці Шота Руставелі рух роз'єднано на дві частини розділовими деклинаторами. Варто зазначити, що ними обмежили смугу для громадського транспорту. За словами чиновників, фізичне відділення смуги полегшить рух маршрутного транспорту та зробить неможливим парковку на ній.

Установкою нововведення займається КП "Центр організації дорожнього руху" за дорученням Департаменту транспортної інфраструктури. Роботи планують закінчити до п'ятниці, 23 листопада.

Нагадаємо, що у Шевченківському районі Києва сталася аварія за участю пожежної машини. Автомобіль ДСНС, що їхав на виклик, провалився під асфальт, через що рятувальники не доїхали до місця виклику – довелося витягати машину, а на виклик направляти іншу бригаду.

Як повідомляв портал Знай.uа, у місті Ізюм водій трактора комунального підприємства, посипаючи дорогу, не впорався з керуванням та скоїв наїзд на сім легкових автомобілів і припаркований на узбіччі службовий автомобіль "ВАЗ" Ізюмського відділу поліції.

Також портал Знай.uа писав, що 20 листопада в самому серці столиці, на Хрещатику, 34, було помічено "каменепад" з верхньої частини будівлі прямо на пішохідну зону. На наступний день на місці вже не було хаотично розкиданих каменів і повсті. Все це акуратно зібрали в купу біля стіни будівлі.