У Києві викрили розбійників, які викрали місцевого майнера криптовалют заради викупу в розмірі $50 тисяч.

Про повідомили в столичній прокуратурі, злочин стався в березні в Подільському районі столиці. Злочинці підстерегли киянина біля його будинку, натягнули йому мішок на голову і вивезли за межі Києва. Після цього вони погрозами вбивства змусили потерпілого віддати ключі від квартири та повідомити, де зберігаються гроші.

КИЇВСЬКА ПРОКУРАТУРА СПІЛЬНО З НАЦПОЛІЦІЄЮ ЗАТРИМАЛА РОЗБІЙНИКІВ-БРАТІВ, ЯКІ ВИКРАЛИ КРИПТОВАЛЮТЧИКА ТА ЗАВОЛОДІЛИ 50...

Geplaatst door Прокуратура міста Києва op Vrijdag 23 november 2018

В результаті злочинці вкрали з квартири $50 тисяч, а криптовалютчика відвезли в місто Бровари під Києвом і відпустили.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

За результатами тривалих оперативних заходів та слідчих дій було затримано два рідних брата 1988 та 1984 років народження. Обом оголошено підозру у ч. 4 ст. 187 КК України (розбій, вчинений за попередньою змовою групою осіб, поєднаний з проникненням у житло, спрямований на заволодіння майном в особливо великих розмірах).

Зловмисникам загрожує до 15 років позбавлення волі з конфіскацією майна.

Раніше ми писали, що у Києві сталося страшне. Інцидент поставив на вуха столицю і всі наряди поліції. Божевільний 34 років по імені Дмитро Євгенович Овчаренко викрав трьох хлопчиків з будинку, де вони жили, і пішов з ними в невідомому напрямку. Незважаючи на всі зусилля поліції, викрадач досі не знайдений. Правоохоронці просять звертатися на лінію 102, якщо ви бачили цю людину чи володієте хоч якою-небудь інформацією про те, де діти.

Нагадаємо, 16-річний син тітушки "викрав себе" заради байка. У Києві 16-річний учень коледжу інсценував своє викрадення, тому що батьки не хотіли купувати йому мотоцикл.

Як повідомляв Знай. ua, "Орли Авакова" увірвалися в дитсадок і перелякали малюків до смерті. Батьки в істериці, лунали звуки вибухів і стрілянини. Вихователям не залишили вибору.

Знай. ua писав, що зухвалий напад на інкасаторів сколихнув Київ. Зловмисники спровокували ДТП з інкасаторських авто, після чого здійснили напад на нього.