У Києві з суботи, 24 листопада, буде обмежено рух транспорту у зв'язку з підготовкою до різдвяних і новорічних свят.

Про це повідомив заступник директора Департаменту культури Сергій Анжияк, передає прес-служба КМДА.

"У суботу, 24 листопада, в центрі міста буде обмежено рух транспорту, оскільки почнеться монтаж тимчасових об'єктів, конструкцій і обладнання проекту "Країна північного сяйва" до новорічних свят. Обмеження діятиме на час підготовки та самого святкування - до 24 січня" Сергій Анжияк

Обмеження руху транспорту

  • з 24 листопада до 24 січня 2018-2019-го - буде обмежено рух транспорту вздовж Володимирського проїзду правої смуги в напрямку руху до Михайлівської площі;
  • з 24 листопада до 24 січня 2018-2019-го - заборонять рух усіх видів транспорту вздовж Володимирського проїзду (від вулиці Малій Житомирській до Михайлівської площі);
  • 19, 23, 24, 25 і 31 грудня, а також 1 і 7 січня буде заборонено рух всіх видів транспортних засобів з Володимирського проїзду.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

У зв'язку з цим у суботу, неділю та святкові дні планується відкрити дорожній рух по вулиці Хрещатик.

Крім того, у КМДА зазначили, що пасажирський транспорт буде працювати в новорічну ніч до 3:00, а фунікулер - цілодобово.

Нагадаємо, з 1 січня 2021 року буде заборонено надання послуг з маршрутних пасажирських перевезень транспортними засобами, не обладнаними ременями безпеки.

Про це повідомив генеральний директор Директорату з безпеки на транспорті Міністерства інфраструктури України Антон Щелкунов на прес-конференції, передає Униан.

Він уточнив, що вносяться зміни до правил надання послуг пасажирським автомобільним транспортом. Заборона стосуватиметься маршруток, «протяжність маршруту яких більше 80 кілометрів».

Як повідомляв раніше портал "Знай.uа", у КМДА попередили водіїв про страшні пробки по всьому Києву.

Також портал "Знай.uа" повідомляв про те, що новий закон про розмитнення авто, прийнятий Радою нещодавно, поставив під загрозу володіння машиною і можливість її купити.