У Києві розшукують дівчину-підлітка, яка пішла з дому і таємно зникла.Про це повідомили київські журналісти, передає Politeka.

поліція
поліція

"Увага, розшукується дитина. Шевченківським управлінням поліції розшукується малолітня Каміла Синицька, 2002 року народження. Прикмети: зріст 175 см, худорлява статура, волосся темне. Одягнена в червону курточку, пуховик, сірі штани, чорні черевики", — йдеться в повідомленні.

У зв'язку з цим журналісти закликають всіх, хто має інформацію про можливе місцеперебування дівчини-підлітка, терміново набрати поліцію.

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

Раніше ми писали, що у вівторок, 20 листопада, стало відомо, що у Сумській області співробітники поліції розшукують чотирьох зниклих дітей.

Так, відзначається, що діти вийшли з будинку в школу інтернат, але так і не повернулися. Згідно з інформацією, в цей день в школі занять не було. При цьому всі зниклі діти 2002, 2005, 2008, 2009 років народження були родичами.

!!!УВАГА РОЗШУК!!! Дарницьким УП розшукується неповнолітня Тетюєва Ольга Олександрівна, 27.02.2004 р.н. При наявності...

Geplaatst door Розшук дітей ГУНП у м. Києві - офіційна сторінка за сприяння ПрАТ Київстар op Vrijdag 2 november 2018

Також вдалося з'ясувати, що діти періодично прогулювали заняття. На даний момент їх місцезнаходження невідоме. Поліцейські почали досудове розслідування.

Раніше повідомлялося, що в Києві зникла 14-річна школярка Ольга Тетюева. Поліція просить про допомогу в пошуках дівчини. Правоохоронці також звернулися до українців з проханням, щоб при наявності будь-якої інформації про можливе місцезнаходження дитини, люди повідомляли за номером 102. Прес-служба поліції також опублікувала фото зниклої Ольги.

Ще ми писали, що 22 жовтня зі спеціалізованого дитячого центру зникли діти. Їх розшукує Деснянське УП Нацполіції Києва. Поліцейські розповіли, що діти самовільно покинули Центр соціально-психологічної реабілітації для дітей №1. Центр знаходиться за адресою: вулиця Володимира Маяковського, 28В.

Нагадаємо, експерти пояснили, яких зірок небезпечно шукати в мережі.

Як повідомляв "Знай.uа", ЗМІ пролили світло на таємницю зірки "Людей ікс".

Також Знай.uа" писав, що в Одесі при загадкових обставинах зникла матір з маленькою дитиною.