В українській столиці стався жахливий інцидент. Так, у мікрорайоні Бортничі на вулиці Євгена Харченка на третьому поверсі, в одному з житлових будинків, сталося загоряння. Відомо, що пожежа утворилася приблизно о 21:40.

Про це стало відомо завдяки повідомленню порталу "Політека".

Популярні новини зараз
За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

У квартирі проживала 53-річна жінка, якій не вдалося врятуватися в результаті пожежі. Як повідомляють мешканці багатоквартирного будинку, минулої ночі у загиблої помер чоловік. Крім цього, в квартирі знаходилися собака і кіт. Пес, на жаль задихнувся, а кота пожежним вдалося врятувати.

Як розповідають рятувальні бригади, в результаті жахливої пожежі квартира повністю вигоріла, а під'їзд затягнув їдкий дим. Пожежникам довелося евакуювати весь під'їзд багатоквартирного 5-поверхового будинку.

На місці події працювало три одиниці пожежної техніки, медики і поліція. Як пишуть журналісти, пожежу було ліквідовано о 23:50.

Варто нагадати, що на залізничному вокзалі "Бровари" стався вельми сумний інцидент. Підліток 14 років заліз на вагони, які стояли на маневровому шляху, і невідомим чином отримав сильний електричний удар. Медики констатували тяжкий стан. Відомо, що хлопець отримав 50% термічних опіків II-III ступенів тіла.

Повідомлення про нещасний випадок надійшло від працівника залізничного вокзалу "Бровари" в чергову частину Броварського відділу поліції приблизно о 18 годині 40 хвилин.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в листопаді процвітаючу Каліфорнію охопили масштабні пожежі, які вже стали найбільш смертоносними і руйнівними в історії штату.

Нагадаємо, поки люди молилися: бойовик влаштував пекельний вибух, нутрощі розлетілися по всьому місту, багато загиблих.

Як повідомляв Знай.uа паніка, дим, виття сирен: на величезному заводі стався пекельний вибух, багато загиблих і поранених.

Знай.uа писав, купи зруйнованого металу і калюжі крові: у Харкові водій вирішив випробувати удачу і пролетів на червоний.