У неділю, 25 листопада, у Київській області в результаті ДТП за участю двох автомобілів одна з машин загорілася.

Як повідомили в групі dtp.kiev.ua на Обухівській трасі у напрямку районного центру відбулося зіткнення двох автомобілів, імовірно, через ожеледицю на дорозі.

Серьёзное ДТП с пострадавшими и пожаром под Киевом на Обуховской трассе в направлении районного центра: в столкновении...

Geplaatst door dtp.kiev.ua op Zondag 25 november 2018

В результаті один з автомобілів через відбійник і вилетів у кювет і загорівся. За попередніми даними, потерпілі встигли вибігти з автомобіля за секунди до вибуху.

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Раніше ми писали, що в українській столиці сталася страшна аварія. Так, пішохід-порушник загинув під колесами Hyundai. Відомо, що цей "пішохід" тікав з місця злочину разом з награбованим.

Свідки інциденту заявляють, що загиблий вкрав у торговому центрі особисті речі у одного з покупців, чоловік це помітив і кинувся в погоню.
Все просто і дуже жахливо, під час переслідування зловмисник вибіг на проїжджу частину, де і потрапив під колеса Hyundai.

Також раніше ми писали, що в четвер 22 листопада на трасі Київ-Знам'янка сталося страшне ДТП. Про це повідомляє telegram-канал ЖП.

Відомо, що від зіткнення BMW і Acura, першу машину розірвало навпіл, а рештки розлетілися по полю.

Що саме сталося, поки з'ясовують. Повідомляється, що в BMW загинули дві людини. Пасажири другого авто отримали важкі травми.

Раніше ми писали, що у Києві на проспекті Перемоги, навпроти заводу Антонов, сталося смертельне ДТП. Автомобіль , рухаючись на повній швидкості, вилетів на узбіччя і врізався в електричний стовп. Автомобіль зім'яло, як консервну банку, шансів вижити при цьому у водія не було. Трагедія трапилася в ніч на неділю, 18 листопада, близько половини четвертого.

Нагадаємо, сайт "Знай.uа" вже неодноразово писав про безпеку на дорогах.

Крім того, сайт "Знай.uа" розповів про те, що нещодавно під Києвом сталося зухвале пограбування.

Також раніше "Знай.uа" повідомляв, що вже з квітня українцям будуть видавати ліки "по-новому".