На будівельному майданчику біля станції метро "Славутич" впав будівельний кран.

Про інцидент повідомляють кияни в соціальній мережі Facebook.

Як кажуть столичні жителі, кран був закріплений на вантажному автомобілі. В результаті трагедії загинули три людини.

Столична поліція не коментує ситуацію. Правоохоронці з'ясовують деталі інциденту.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Нагадаємо, Паника, крики і пекельне полум'я: у Києві масштабна пожежа сіє смерть, перші кадри

В українській столиці стався жахливий інцидент. Так, у мікрорайоні Бортничі на вулиці Євгена Харченко на третьому поверсі, в одному з житлових будинків, відбувся спалах. Відомо, що пожежа утворився приблизно в 21:40.

Про це стало відомо завдяки повідомленням порталу "Политека".

Як раніше повідомляв "Знай.ua" Вкрав, втік, помер: у Києві відбулося дуже непроста і жахлива аварія, як тут не повірити в карму

В українській столиці сталася страшна аварія. Так, пішохід-порушник загинув під колесами Hyundai. Відомо, що цей "пішохід" тікав з місця злочину разом з награбованим.

Свідки інциденту заявляють, що загиблий вкрав у торговому центрі особисті речі у одного з покупців, чоловік це помітив і кинувся в погоню. Про це пишуть столичні ЗМІ.

Також "Знай.ua" писав про те, що Рознесе пів-Києва: місту загрожує техногенна смерть, у Кличка мляво виправдовуються

Постійні аварії і прориви тепломережі столиці вже неабияк набридли киянам, аварії в різних куточках міста відбуваються мало не щодня.

Про це пише Рoliteka.

Проте днями заступник голови КМДА Петро Пантелєєв заявив про те, що в Києві відремонтовано майже 30 км тепломережі і подав це як велике досягнення міської влади.

Чиновник крім того запевнив, що на наступний рік в бюджеті столиці передбачено 500 млн грн на подальший ремонт тепломереж. Але оцінити масштаб зробленого неможливо, якщо не знати всього обсягу правильної роботи

Прес-секретар Петра Пантелєєва, повідомила, що загальна протяжність столичних тепломереж становить майже 3000 км.