У Києві станом на вечір понеділка, 26 листопада, тільки офіційно зафіксовано 113 викликів про скоєння дорожно-транспортних пригод.

Про це повідомляє прес-служба поліції Києва.

Понедельник в столиці почався з масових аварій на дорогах. Дощ, мокрий сніг та ожеледь не залишили багатьом водіям шансів уникнути ДТП. Через негоду постраждало безліч автомобілів, а в поліцію заявили про аварії цілих 113 разів.

"Станом на 17:00 (26 листопада - прим. ред) на лінію 102 надійшло 113 повідомлень про скоєння ДТП", - йдеться в повідомленні.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Раніше повідомлялося, що страшна аварія сталася в Закарпатській області. В результаті ДТП за участю евробляхи загинула одна людина, троє отримали важкі травми.

За інформацією правоохоронців стало відомо, що авто рухалося на високій швидкості. Як результат, водій не вписався у поворот і влетів в бетонну бруківку опору.

В результаті зіткнення з бетонною опорою від отриманих травм водій помер у реанімації Хустського лікарні.

Нагадаємо, легковик на шаленій швидкості вилетіла з мосту в воду, вижив тільки один. В Дубровицькому районі Рівненської області в воду з мосту впав автомобіль, двоє людей загинули, один відбувся травмами, повідомляється у відділі комунікації поліції області.

Як повідомляв Знай. ua, під Києвом сталася страшна ДТП, незрозумілі сили витягли людей з пекельного полум'я. В результаті один з автомобілів через відбійник і вилетів у кювет і загорівся.

Знай. ua писав, що молода компанія на евробляхе вмазалась в бетонний міст, пасажирам пощастило, але водій про це вже не дізнається. Юнак не мав прав на керування транспортним засобом.