Синоптики закликають водіїв та пішоходів бути обачними, тому що завтра, 30 листопада, в Києві очікується ожеледиця.

Про це пише Укргідрометцентр.

У п’ятницю кияни відчують справжню зиму. Температура повітря вночі опуститься до 10-12° С, вдень також буде морозно до -7° С. Така температура протримається ще щонайменше тиждень. Однак снігу чи інших опадів на 30 листопада не передбачають.

Головне управління ДСНС України у місті Києві закликають жителів та гостей міста бути обережними, аби уникнути травм та аварійних ситуацій.

Опадів на п’ятницю не очікують по всій території України, окрім південних регіонів. Найнижчою температура повітря буде у Карпатах - 20° С.

Популярні новини зараз
Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

Ожеледиця на дорогах Києва вже з 25 листопада. Причиною цього є вплив активного циклону. Він також спричинив опади та зниження температури в інших регіонах країни.

Раніше “Знай.ua” писав, що відома провидиця зробила прогноз погоди в Україні на тиждень.

Нагадаємо, кінець осені за прогнозами синоптиків обіцяє здивувати українців.

Знай.ua” писав, що з початком нового тижня синоптики попереджають про погіршення погоди. У ряді регіонів українців засипле снігом, посилиться вітер, а на дорогах очікується ожеледиця. Про це повідомили в Держслужбі України з надзвичайних ситуацій.