У столиці України, в Києві, виступить легендарний фронтмен групи Rammstein Тілль Ліндеманн. Крім концерту запланована і автограф-сесія, відвідування якої можливо лише при виконанні певної умови.

Сьогодні, 30 листопада, в Києві відбудеться зустріч з шанувальниками Тілля Ліндеманна - легенди німецького року. Початок заходу заплановано на 5 годину вечора, повідомляє "Інформатор".

Зазначимо, що виступ, а також автограф-сесія лідера групи Rammstein пройде в галереї сучасного мистецтва ЦЕХ, яка розташована в Подільському районі столиці. Всього захід триватиме 3 години - з 17:00 до 20:00.

Приїзд музиканта проходить в рамках підтримки туру "Messer" ("Ніж") - збірки ранніх віршів Ліндеманна, де порушуються теми божевілля, батьківства, а також смерті. Обов'язковою умовою для відвідування автограф-сесії музиканта є покупка його збірки.

книга Ліндеманна
книга Ліндеманна

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Вартість квитка на концерт становила майже тисячу гривень (950 гривень). Причому, така ціна була встановлена на "пакет" - вхідний квиток і книгу музиканта.

Тілль Ліндеманн став відомий як вокаліст культової німецької групи Rammstein, заснованої в 1994 році. Світову популярність група отримала в 2001 році і далі спостерігався надзвичайний злет популярності. Фанатів підкорило не тільки незвичайне і важке звучання Rammstein, але і піротехнічні шоу, які влаштовувалися під час всіх виступів.

У 2015 році Тілль Ліндеманн створює новий проект Lindemann.

Останнім часом ім'я Ліндеманна пов'язують з відомою українською співачкою Світланою Лободою, яка нині виступає виключно на російській сцені. Вся справа в тому, що батьком другій доньці Лободи, за чутками, є саме Тілль, причому дівчинка отримала вельми співзвучне ім'я - Тільда. Сама Лобода каже, що не може розкрити ім'я батька, оскільки у неї якийсь контракт, який забороняє їй поширювати ці відомості.

Нагадаємо, раніше Тілль Ліндеманн зірвав всі свої плани і в терміновому порядку приїхав в Москву в лікарню до Світлани Лободи.

Як повідомляв портал "Знай.ua" 55-річний німецький рокер відкрито розповів про те, що він знову розчарувався в коханні, причому за чутками, розчарувала його саме Лобода.

Також Знай.ua" писав, що концерт Ліндеманна в Києві повинен був відбутися 1 грудня, а вартість квитків оцінювалася до майже 2,5 тисяч гривень.