У п'ятницю, 30 листопада, в переході станції метро "Театральна" помер чоловік. Йому стало зле, коли він піднімався по сходах. Врятувати киянина не змогли ані перехожі, ані медики.

Трагічна подія сталася близько 14:00. Про це повідомляє " Інформатор ".

метро. Фото - Інформатор

Як згодом стало відомо, загиблому було близько 65 років. За словами очевидців, він вийшов з метро, став підніматися по сходах з підземного переходу, схопився за серце і впав. Перехожі одразу викликали карету швидкої допомоги і кілька хвилин намагалися надати першу допомогу пенсіонеру.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Після реанімаційні процедури продовжили медики, але вони не принесли результату. Але лікарі були безсилі, вони просто констатували смерть.

Один вихід з підземного переходу станції метро тимчасово перекрили. На місці працюють правоохоронці. Усі подробиці з'ясовуються.

У Київському метро засікли незвичайного пасажира

Всесвіт Marvel набагато ближче, ніж ми думали. Так, у київському метрополітені днями помітили справжнього Халка – супергероя, якого краще не злити. Трощити вагони метрополітену Халк не збирався, він лише миролюбно прогулювався по станції на радість пасажирам, фанатам Марвел і маленьким діткам.

Нагадаємо, на Миколаївщині сталася кривава трагедія на залізниці, цинізм якої буквально вибиває землю з-під ніг.

Машиністи на смерть переїхали жінку, після чого сховали труп у мішок і намагалися приховати факт смерті від поліції.

Як повідомляв раніше Знай.ua, українці прощаються з відомим харківськм журналсітом. На 62 році житя не стало редактора газети "Харьковские известия" Олега Пересади.

Також Знай.ua писав, що у Миколаївській області копи розкрили жорстоке вбивство 70-річного пенсіонера. Пошматоване тіло знайшли у підвалі під шаром бетону , яким залив його 33-річний приятель.

Дивіться: Мотjрошна смерть жінки біля залізничної колії