Київські поліцейські затримали злочинця, який тримав у заручниках свою матір, повідомляє прес-служба поліції Києва.

Спочатку в поліцейську ділянку надійшов дзвінок про розбої: невідомий погрожував ножем киянину і пограбував його, відібравши рюкзак. Копи викрили злочинця і зуміли встановити його будинок. На вулиці Стадіонної був виявлений порожній рюкзак, що навело поліцейський на думку, що злочинець увійшов у під'їзд. Коли правоохоронці постукали в квартиру, невідомий відмовився відкрити двері, погрожуючи власної матері вбивством, яку він тримав у заручниках.


Начальник столичного управління Нацполиции Андрій Крищенко вирішив ввести спеціальну операцію операції "Заручник" – довелося залучити спецназ і психолога.

Коли стало ясно, що жінка в безпеці, копи виламали двері, затримали злочинця, а жінку звільнили. В оселі злочинця провели обшуки. Відкрито кримінальну справу за статтею 187 (розбій) Кримінального кодексу України.

Нагадаємо, Взяв людей у заручники і погрожує підірвати всіх: божевільний вимагає зустрічі з президентом

Популярні новини зараз
Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів
Показати ще

У п'ятницю, 23 листопада, стало відомо, що у місті Анже (Франція) невідомий чоловік у жовтому жилеті захопив заправну станцію і пригрозив підірвати всіх, якщо до нього не приїде президент Франції Еммануель Макрон. Про це повідомив BFM-TV.

Так, зазначається, що до місця події вже з'їхалося велика кількість співробітників поліції. Також відомо, що людей, які знаходяться поруч, одразу евакуювали. Зараз місцеві правоохоронці намагаються домовитися з агресивним чоловіком.

Як раніше повідомляв "Знай.ua" Заслужену артистку розстріляли, підозрюють екс-депутата

Кілер розстріляв дагестанську співачку Машидат Омарасхабову і зник на броньованому Lexus LХ57. До цього зірка кинула екс-депутата від "Єдиної Росії" Джамалдина Шамхалова.

Про це пишуть російські ЗМІ з посиланням на прес-службу республіканського МВС.

Відому дагестанському співачку Машидат Омарасхабову спробували вбити біля її будинку в Махачкалі.

Також "Знай.ua" писав про те, що Дізналися по радіо: українського моряка тримають в заручниках у Росії, батькам не сказали ні слова