У Києві, з вікна багатоповерхівки на вулиці Васильківській випав чоловік. Поліцейські розповіли, що в квартирі на 6-му поверсі, де було відкрито вікно, виявили тіла жінок з численними різаними пораненнями.

Цю інформацію повідомили у відділі комунікації поліції Києва, передає KyivLIVE.

Поліцейські виявили під час огляду місця події відкрите вікно, з якого, ймовірно, і випав чоловік. Правоохоронці опитали мешканців будинку і встановили особу загиблого. Ним виявився 24-річний чоловік, який проживав разом з матір'ю в одній з квартир та мав серйозні проблеми з психічним здоров'ям.

На кухні поліцейські виявили тіла двох жінок з численними різаними пораненнями. Виявилося, одна з жінок - 53-річна мати загиблого. Особистість другої жінки встановлюється.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Під час обшуку квартири, поліцейським вдалося знайти і вилучити речові докази, в тому числі два ножи і сокиру зі слідами крові. Всі обставини трагедії встановлюються.

Нагадаємо, у Львівському гуртожитку з'ясування стосунків між студентами закінчилося реанімацією для обох – обидва зараз перебувають у важкому стані з ножовими пораненнями. Про це стало відомо з повідомлення Головного Управління Національної поліції у Львівській області.

Як зазначили правоохоронці, інцидент стався в гуртожитку Львівського кооперативного коледжу економіки і права на вулиці Золотій, у п'ятницю, 30 листопада. Вербальний конфлікт закінчився різаниною, тепер медики витягують хлопців з того світу.

Двоє студентів, одному з яких 21 рік, а іншому 17, посварилися в кімнаті гуртожитку близько 18:00. В результаті молодший студент вдарив старшого ножем у шию. Побачивши, що накоїв, неповнолітній порізав собі вени. На щастя, обидва судента залишилися живі, їх доставили в реанімацію, де за життя борються лікарі.

Як раніше повідомляв "Знай.uа", заслужену артистку розстріляли, підозрюють екс-депутата.

Також "Знай.uа" писав про те, що українського моряка тримають в заручниках у Росії, батькам не сказали ні слова.