У Києві 3 грудня можуть обмежити вхід на станції метро "Палац спорту", "Олімпійська" та "Площа Льва Толстого". Припускають, що це пов'язано з проведенням футбольного матчу між командами "Динамо" і "Чорноморець".

Вхід на станції можуть перекрити ближче, як зазначили у КП "Київський метрополітен". Сам матч починається о 18:30.

Після його закінчення, приблизно о 20:30, станції "Палац спорту", ​​"Олімпійська" та "Площа Льва Толстого" можуть перекрити. Вхід і вихід заблокують для перевезення уболівальників.

Популярні новини зараз
Подорожчає одна з критично важливих комунальних послуг: який тариф хочуть встановити Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Як відомо, у Києві майже на місяць обмежили рух по мосту Патона. КП "Київавтодор" приніс свої вибачення жителям столиці і попросив "поставитися до цього обмеження з розумінням".

Дивіться: "Динамо"-"Чорноморець", трансляція матчу

Нагадаємо, стало відомо, скільки коштуватиме поїздка на новому експресі до "Борисполя". Як повідомляв "Знай.ua", у Києві з'явилась вулиця з ім'ям знаменитого поляка. Також "Знай.ua" писав, в переході станції метро "Театральна" помер чоловік, йому стало зле, коли він піднімався по сходах.