Скандальна депутатка Верховної Ради Олександра Кужель розповіла про те, що у неї на продуктового ярмарку украли іРһопе Х. І навіть пригрозила шахраям.

Відповідну заяву парламентарій зробила на своїй сторінці в Facebook.

"Для друзів - прошу вибачення, на кілька днів випала зі зв'язку. Вкрали телефон і буду намагатися все відновити. Прошу звернути увагу, що поява розкритої інформації та знову створеної спецслужбами підлягає кримінальному переслідуванню (подано заяву в поліцію)", - пише Кужель.

Як стало відомо, дорогий смартфон у Кужель вкрали на вихідних на ярмарку в Печерському районі Києва. За продуктами депутатка приїхала зі своїм чоловіком, а іРһопе знаходився в закритій сумці.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Раніше повідомлялося, що в багатьох політичних силах навіть існує негласне правило, що у Верховну Раду або на публіку не можна надягати дорогі речі або аксесуари. Політик повинен бути як можна близький до свого виборця.

Саме тому деякі депутатши на роботу беруть недорогі сумки, від яких в українців не почнеться нервовий тик. Найпоширенішою фірмою, якій не бояться блиснути представниці прекрасної статі в Раді є MICHAEL KORS.

"MICHAEL KORS - одна з найдешевших фірм серед сумок, - розповіла Знай.иа дизайнер Tina Van Guten. – Дивно, що наші політики купують подібні речі".

Нагадаємо, депутатши спеціально купують дешеві аксесуари, щоб не дратувати українців. У політиків навіть є популярний бренд для цих потреб.

Як повідомляв Знай. ua, наймолодша депутатша не розлучається з сумкою дорогого італійського бренду. Альона Кошелева весь рік з'являється з одним і тим же аксесуаром.

Знай. ua писав, що депутатша розлютила українців сумкою за десятки тисяч, в Європі такого собі не дозволяють. Член «Самодопомоги» Олена Сотник блиснула дорогим аксесуаром.