У понеділок, 3 грудня в Києві на бульварі Шевченка сталася страшна аварія з тролейбусом. У нього відмовили гальма, внаслідок чого транспортний засіб ледь не влетів в будівлю.

Цю інформацію повідомляє "Інформатор".

Кондуктор тролейбуса розповів, що водій прямував у бік проспекту Перемоги. На зупинці "Вулиця Івана Франка" у транспорта відмовили гальма. Зупинити тролейбус не вдалося, тому водій вирулив на тротуар за зупинкою.

Перед будівлею на пішохідній частині знаходилася кочугура снігу - вона і врятувала пасажирів трнспортного засобу від трагедії.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Відомо, що на момент аварії в салоні тролейбуса перебували 3 пасажири і кондуктор, а в кабіні - водій і його змінниця. Машини, припарковані недалеко від перехрестя, тролейбус не зачепив.

На щастя, ДТП обійшлася без постраждалих. На місці події працювала аварійна служба. Водій перебуває в шоковому стані.

Нагадаємо, в ніч на п'ятницю у Києві на вулиці Чорновола сталася шокуюча ДТП за участю тролейбуса. Про це пише Рoliteka з посиланням на повідомлення столичної поліції. Очевидці стверджують, що тролейбус буквально вилетів з дороги, перетнув тротуар, на якому дивом не виявилося пішоходів і врізався в дерево.

Саме воно і зупинило величезну машину від падіння – за деревом внизу була глибока яма – у разі падіння могло статися непоправне - постраждали б як пасажири, так і сам водій. На щастя, обійшлося без постраждалих з числа пасажирів або пішоходів. Причини аварії наразі встановлюють правоохоронці.

Також портал раніше писав, що тролейбус переїхав чоловіка у Києві на зупинці "Березняки". В результаті нещасного випадку той помер на місці від отриманих травм. Інцидент стався 18 листопада в неділю ввечері.

Як раніше повідомляв "Знай.uа", про технічну "міць" київських тролейбусів ходять легенди, адже левова частка популярного громадського транспорту буквально розвалюється на очах.