Складні погодні умови впливають на дорожню обстановку. В українській столиці сталася моторошна аварія. Так, біля ринку "Юність" на шляхопроводі пасажирська маршрутка врізалася в легковик.

Про це стало відомо завдяки повідомленням столичних ЗМІ.

Відомо, що зіткнення відбулося приблизно о 23.30, 3 грудня. Також відомо, що у аварію потрапили автобус "Богдан" і Mercedes B180. За інформацією копів, Mercedes прямував у бік проспекту Генерала Ватутіна.

Популярні новини зараз
Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

На з'їзді з мосту легковик занесло і винесло на смугу зустрічного руху, де автомобіль врізався спочатку у відбійник, а потім в автобус. У момент аварії в салоні пасажирів не було. "Богдан" вже їхав в парк. Серйозні пошкодження отримав тільки Mercedes. Водії домовилися між собою і не стали оформляти ДТП. До місця аварії виїхала "швидка", проте їх допомога нікому не знадобилася, обійшлося без постраждалих.

Варто нагадати, що в понеділок, 3 грудня в Києві на бульварі Шевченка сталася страшна аварія з тролейбусом. У нього відмовили гальма, внаслідок чого транспортний засіб ледь не влетів в будівлю. Кондуктор тролейбуса розповів, що водій прямував у бік проспекту Перемоги. На зупинці "Вулиця Івана Франка" у транспорту відмовили гальма. Зупинити тролейбус не вдалося, тому водій вирулив на тротуар за зупинкою.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в Польщі сталася жахлива ДТП. Через погані погодні умови зіткнувся легковий автомобіль і фургон. Як з'ясувалося, серед дев'яти постраждали вісім українців. В результаті зіткнення двох легкових автомобілів в місцевості Кшешовице (Krzeszowicе) поблизу польського Кракова постраждали 9 людей. Серед поранених – 8 громадян України. В ДТП потрапили пасажирський автомобіль і фургон, водія якого госпіталізували.

Нагадаємо, моторошне автомесиво у Львові: водій-іноземець був п'яний як чіп.

Як повідомляв Знай.uа вилетіла в кювет і перекинулася: поїздка на маршрутці стала фатальною, на місці працюють рятувальники.

Знай.uа писав, шахрай з ножем намагався викрасти авто на очах у власника, вираз його обличчя потрібно бачити.

У Деснянському районі Mercedes врізався у маршрутку.

Geplaatst door Вартові еспресо op Maandag 3 december 2018