У вівторок, 4 грудня, у Солом'янському районі Києва сталася техногенна катастрофа.

Про це повідомила районна адміністрація.

За відомими даними, стався прорив теплового колектора. Через це без тепла залишилися житлові будинки та об'єкти інфраструктури.

"Стався порив в тепловому колекторі (Чоколівський бульвар) без теплопостачання залишилося 750 будівель, з них 509 житлових будинків, 10 лікувальних закладів, 23 дитсадка та 11 шкіл", - сказано в повідомленні.

Популярні новини зараз
Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція В Україні готується революція у житловій сфері
Показати ще

В екстреному порядку комунальні служби намагаються вирішити аварію. Вони обіцяють відновити теплопостачання протягом доби.

Раніше повідомлялося, що в перші дні грудня погода підготувала українцям чимало несподіванок – то розтане сніг, то утворюється суцільний лід на дорогах. І хоча чиновники звітують, що нібито "ситуація під контролем", але результати поки зовсім інші – численні травми, ДТП, виходити на вулиці стало просто небезпечно.

Мокрий сніг, дощ і небезпечна ожеледиця. Такі погодні умови будуть найближчим часом по всій Україні. Найбільше постраждали від падіння на слизькій дорозі – у Полтавській області.

За словами лікаря-травматолога Володимира Рошко, жертви ожеледиці лікують травмовані частини тіла не менше 2 тижнів, а якщо це переломи, то від місяця до півроку. Залежить від віку пацієнта. Чим старше, тим довше зростаються кістки.

Нагадаємо, у Києві неробство комунальників врятувало злетіла з рейок тролейбус: ситуація на межі абсурду. На щастя, ДТП обійшлося без постраждалих.

Як повідомляв Знай. ua, комунальники знову епічно облажались, негода косить жертв по всій Україні: ніколи такого не було, і ось знову. Численні травми, ДТП - на вулицях стало просто небезпечно.

Знай. ua писав про засніжені тротуари слизькі пороги: поки блогери ставлять заліки Кличко, кияни провалюються у кучугури. Маршрутки просто "повзуть" по вулицях, люди самі беруть у руки лопати, але в КМДА, про це ніхто не чув.