В українській столиці небайдужі місцеві жителі помітили групу дуже дивних і підозрілих жінок, які знайомляться з дітьми на вулицях і просять їх винести речі з дому.

Так, у групі "ПОХ ― Позняки, Осокорки, Харківський" в соцмережі Facebook розповіли історію про те, як у Дарницькому районі дві дівчинки ледь не стали жертвами схеми шахрайок.

За словами очевидців, на вулиці Ревуцького до двох десятирічних дівчаток підійшли жінки. Вони зав'язали з дітьми розмову і запропонували їм "поворожити на руці". Потім вони почали розпитувати дівчаток, хто у них перебуває вдома з дорослих.

"Діти були під враженням від ворожіння, типу все правильно жінка сказала. Жінки відправили додому дітей за яйцем, щоб, мовляв, поворожити комуcm, розповідали, що йшли в магазин, а гроші забули, а треба яйце. Сказали, що чекають дівчаток у дворі", ― розповіли у пабліку.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в Сполучених Штатах Америки, 78-річний ув'язнений Семьюел Літтл, засуджений до довічного ув'язнення 4 роки тому, зробив жахливий визнання. Чоловік заявив, що винен у 90 вбивствах.

Коли дівчата зайшли додому, їх зупинила мама однієї з них.

"Біля холодильника їх зупинила моя подруга. Почала питати, а діти ― як зомбі ― твердять, що їм потрібно винести яйце і допомогти жінці", ― розповіла свідок.

Коли мати дівчинки разом з дітьми вийшла у двір, щоб подивитися на жінок, ті втекли. За словами свідка, зловмисницям на вигляд 30-40 років, вони звичайного статури.

"У тієї, яка з дітьми говорила весь час, були чорні шорти, чорні довгі волосся, зелені очі", ― переповіла очевидиця.

Також вона зазначила, що жінки не схожі на ромок, відомих тим, що вони часто пропонують перехожим поворожити на руці.

"Це і насторожує. Може і ромки, але виглядають, як звичайні українські молоді жінки. Це по моєму проханню пост, моєї подруги діти. Діти виправдовуються тим, що жінки виглядають і одягнені, як мама, як її подруги, от вони їм і повірили", ― написала в коментарях до посту Катерина Калмикова.

Деякі користувачі мережі також заявили, що вони або їхні близькі ставали жертвою подібного шахрайства.

Нагадаємо, у Києві жахливий серійний маніяк погорів на коханці.

Як повідомляв Знай.uа одеський психопат вбив дівчинку і зробив з нею таке, від чого у вас волосся посивіє.

Знай.uа писав, історія самого кривавого українського маніяка.