У середу, 5 грудня, кияни залишаться без води через заплановані ремонтні роботи.

Про це повідомляють представники "Київводоканалу".

У зв'язку з цим з 9:00 до 16:00 буде відключено водопостачання за наступними адресами: вул. Тростянецька, 5, 5А, 5Б, 7.

ремонт мереж

"Київводоканал" просить вибачення за тимчасові незручності і нагадує про необхідність заздалегідь запастися водою.

Популярні новини зараз
Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною
Показати ще

У Києві 4 грудня, відключили холодну воду на 11 вулицях у зв'язку із аваріями на мережах водопостачання.

немає води

Киян можуть залишити без тепла посеред зими

У вівторок, 4 грудня, у столиці на тепломережах сталися серйозні аварії. В результаті чого багато бідинків відключили від тепла та гарячої води. Комунальники в максимально короткі терміни намагаються ліквідувати наслідки та відновити опалення.

Як з'ясувалося, виявився пошкодженим колектор по Чоколовському проспекту і тепломережа на вулицях Червонозаводській і Щусєва. Варто відзначити, що крім житлових будинків, без теплопостачання залишилися 35 дитячих садків, 15 шкіл і 204 відомства.

Нагадаємо, жителям столиці потрібно готуватися до нового комунального удару. Вже через місяць, з приходом нового року, знову піднімуть тарифи. Підвищення тарифів на опалення і гарячу воду очікується на рівні 18%. Документ набуде чинності з 1 січня 2019 року.

Як повідомляв портал Знай.ua, у Києві стався черговий прорив тепломережі. Гарячий грязевий фонтан забив цього разу на проспекті Валерія Лобановського, 146. Окропом залило дороги та двір, де устворилось ціле озеро. В мережі люди показали масштаби прориву.

Також Знай.ua писав про те, що в українців з'явилася можливість платити за газ менше. Споживачам можуть перерахувати суми в платіжках за блакитне паливо за жовтень.

Дивіться: Як цілком законно не платити за опалення, якщо температура у квартирі не відповідає нормам