Доки багато киян сидять без тепла та води через аварії на теплотрасах, комунальники, очевидно, не сильно поспішають виправляти ситуацію. Очевидці зняли, як комунальники вправно лагодять двері однієї з точок державної лотереї.

Відповідне фото оприлюднив Telegram-канал "ХК".

"Доки ці п*** "конторці" двері лагодять, десь плаче теплотраса. А ти сиди без гарячої води і мерзни", - прокоментував фото автор посту.

Киян можуть залишити без тепла посеред зими

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

У вівторок, 4 грудня, у столиці на тепломережах сталися серйозні аварії. В результаті чого багато бідинків відключили від тепла та гарячої води. Комунальники в максимально короткі терміни намагаються ліквідувати наслідки та відновити опалення.

аварія на теплотрасі

Як з'ясувалося, виявився пошкодженим колектор по Чоколовському проспекту і тепломережа на вулицях Червонозаводській і Щусєва. Варто відзначити, що крім житлових будинків, без теплопостачання залишилися 35 дитячих садків, 15 шкіл і 204 відомства.

Також киян попередили, що 5 грудня відключать водопостачання у деякі будинки через заплановані ремонтні роботи.

Нагадаємо, жителям столиці потрібно готуватися до нового комунального удару. Вже через місяць, з приходом нового року, знову піднімуть тарифи. Підвищення тарифів на опалення і гарячу воду очікується на рівні 18%. Документ набуде чинності з 1 січня 2019 року.

Як повідомляв портал Знай.ua, у Києві стався черговий прорив тепломережі. Гарячий грязевий фонтан забив цього разу на проспекті Валерія Лобановського, 146. Окропом залило дороги та двір, де устворилось ціле озеро. В мережі люди показали масштаби прориву.

Також Знай.ua писав про те, що в українців з'явилася можливість платити за газ менше. Споживачам можуть перерахувати суми в платіжках за блакитне паливо за жовтень.

Дивіться: Як на законних підставах не платити за опалення, якщо температура у квартирі раптово впала