В українській столиці за досить дивних обставин отруїлася група людей - одна людина померла, троє перебувають у лікарні. Відомо, що отруєння спровокував рідкісний елемент важкий метал талій. Двоє потерпілих працювали в таксі.

"Почало колоти в грудях, потім почалися поколювання в ногах, пішло оніміння", – такі симптоми Володимир відчув незабаром після смерті сина і відразу ліг у лікарню, запідозривши недобре.

Про це пише "Сегодня".

Також відомо, що 21-річного Максима поховали у вересні. Хлопець, будучи студентом, підробляв у таксі. І ще в липні після нічної зміни відчув оніміння і нестерпний біль в гомілках. Медики, до яких звернувся, не змогли з'ясувати причини хвороби, і лікували тільки прояви. Але пізніше хворому взагалі відняло ноги, почало випадати волосся. Син розповів батькам, що вночі, перед тим як захворів, випив з другом придбану у кіоску каву.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

"Йому не сподобався кава, вона була якоюсь незвичайною, гіркою. І якась там слиз була", – розповідає батько отруєного таксиста Володимир Білоконь.

Пізніше лікарі поставили діагноз: множинне ураження периферичних нервів. Запідозрили, що через отруєння. Результати аналізу показали підвищений вміст талію в організмі. Але коли вони прийшли, син вже був в комі. Врятувати його не вдалося.

Володимир розповідає: після смерті сина виявив під килимком в його машині кульки ртуті. І зрозумів: Максима цілеспрямовано намагалися отруїти. Передбачає, що крім ртуті, могли використовувати, талій, і не в каві, а в автомобілі. Тому що батько в ньому теж їздив, і у нього теж пізніше виникли аналогічні симптоми.

"Нанюхались разом, напевно. Могли в одну машину підсипати, могли потім в іншу. Ртуть ми побачили, талій ми не побачимо, напевно, вже ніколи", – каже батько отруєного таксиста Володимир Білоконь.

Варто нагадати, що на Київщині правоохоронці затримали чотирьох осіб, які ймовірно причетні до розбійного нападу на громадян Туреччини. Як зазначили на офіційному ресурсі столичної поліції, по місцях проживання зловмисників наразі проводяться обшуки.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в українській столиці небайдужі місцеві жителі помітили групу дуже дивних і підозрілих жінок, які знайомляться з дітьми на вулицях і просять їх винести речі з дому.

Нагадаємо, вбивство Гандзюк: головний підозрюваний втік за кордон.

Як повідомляв Знай.uа Україну вбивають контрабандними російськими добривами.

Знай.uа писав, авто мера розстріляли під Києвом.