В аеропорту "Київ" (Жуляни) сталась аварія з пасажирським літаком. Повітряне судно наїхало на пусковий генератор.

Про це повідомляє Роман Сініцин. на своїй сторінці в соцмережі.

Чоловік опублікував знімок, на якому видно, що літак "ЯК-40" не розминувся з аеродромним генератором. З інциденту вже почали кепкувати в коментарях під дописом.

Наразі немає офіційних еоментраів з приводу інциденту на летовищі. На дзвінки журналістів керівництва аеропорту не відповідає.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Літак упав на дитячий ценрт реабілітації

Страшна авіакатастрофа шокувала жителів штату Флорида. Легкомоторний літак зазнав аварії та упав прямо на будівлю, де знаходиться центр терапії для дітей з аутизмом. В результаті є жертви.

Нагадаємо, 28 листопада, стало відомо, що гелікоптер російської авіакомпанії "ЮТейр" Мі-26Т розбився під час незапланованої посадки в складних метеоумовах в Ненецькому автономному окрузі (Росія).

Як раніше повідомляв портал Знай.ua, літак невеликих розмірів звалився прямо на житлові будинки, сталася трагедія на півночі Сан-Паулу. В результаті багато травмованих та двоє осіб загинуло. В будинках почалась пожежа.

Раніше портал Знай.ua писав, що у Зімбабве сталась авіакатастрофа. Невеликий літак літак упав на південному сході центральної частини африканської республіки. В результаті загинули громадяни ЄС.

Дивіться: Авіакатстрофа у Мексиці. Вижили усі. Це назвали справжнім дивом