5 грудня стало відомо, що у Києві біля станцій метро патрульна поліція перевіряє у чоловіків військові квитки. Про це повідомив telegram-канал Хіт Леджер.

Сьогодні стало відомо, що біля станції метро "Лісова" у Києві люди у військовій формі і патрульні поліцейські зупиняють хлопців і вимагають надавати документи про проходження військової служби. Про це повідомляв dtp.kiev.ua.

"Інформація підтверджена кількома читачами, в тому числі тими, яких зупиняли. При цьому застосовується техніка брехливих дзвінків і заяв, що вони перебувають у розшуку за ухилення від проходження військової служби, навіть інваліди", - йдеться в повідомленні.

В коментарях до даної публікації користувачі Мережі зазначили, що перевірки чоловіків на наявність військового квитка помічені і в інших частинах міста. Зокрема, аналогічні рейди проходили біля станцій метро "Вокзальна" і "Чернігівська".

Популярні новини зараз
Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого "Втратимо територію України аж до Дніпра": командир Президентської бригади налякав прогнозом Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять
Показати ще

При цьому в Міністерстві оборони стверджують, що проблем з укомплектуванням військових частин, а також навчальних центрів у ході зборів резервістів, поки немає.

"В Україні станом на сьогоднішній день число добровольців, які прибувають у військові комісаріати для служби в армії, в рази перевершує потреби Міністерства оборони", - повідомив міністр Степан Полторак на брифінгу у середу, 5 грудня.

Раніше повідомлялося, що ситуація з агресією Росії в Азовському морі все більше і більше виходить агресору боком. Втім, автору геніального “вона потонула” не вперше розводити руками у відповідь на незручні питання.

Нагадаємо, Володимир Путін запрошує українців стати громадянами Росії.

Як раніше повідомляв "Знай.uа", Путін звинувачує російських моряків у провокації.

Також Знай.uа" писав про підтримку полонених моряків одеськими курсантами.