У департаменті благоустрою КМДА заявили про початок запеклої боротьби із засиллям незаконної реклами в столиці.

Про це повідомили у четвер, 6 грудня, на офіційному сайті КМДА.

За словами начальника управління контролю за благоустроєм Департаменту міського благоустрою Тараса Панчія, протягом останніх двох тижнів заблоковано 522 номери телефонів, що вказані на незаконно розміщених оголошеннях.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

"За самовільне розміщення рекламних оголошень на зупинках, стовпах та інших елементах благоустрою Києва ми розробили ефективну систему автодозвону", – підкреслив Панчій.

"Тобто у разі самовільного розміщення рекламних засобів на столичних елементах благоустрою, на номер телефону, що зазначений в оголошені, безперервно здійснюватимуться дзвінки із інформуванням про порушення Правил благоустрою та зобов’язання негайного усунення порушень" − попередив чиновник.

Наголошується, що автододзвін здійснюватиметься безперервно до моменту усунення рекламодавцем порушення та сплати штрафу до міського бюджету у розмірі до 1700 гривень.

"Система автодозвона довела свою високу ефективність. Лише за 2 тижні складено 10 адміністративних протоколів, штрафи з яких наповнять міський бюджет 17000 грн та зобов’язано порушників власними силами усунути порушення" − резюмував Панчій.

Нагадаємо, столиця України блискавичними темпами перетворюється на гігантське сміттєзвалище, і винні в цьому переважно самі ж кияни.

Шокуючі знімки, на яких зафіксовано кричуще комунальне свинство, опублікував telegram-канал "ХК" із посиланням на користувача Антона Артемова, який є автором фото.

"Звичайний затишний дворик в самому серці столиці! Всі умови для "романтичного" настрою", - підписав знімок Артем.

Раніше Знай.uа писав про те, що українка, яка багато років тому виїхала і живе за кордоном, розповіла, як її шокував відпочинок на природі під час відвідин батьківщини.

Також Знай.uа повідомляв, що жителі Голосіївського району вже майже рік поспіль намагаються донести до столичної влади про кричущий стан місцевих озер.