У центрі української столиці перехожі помітили огидну ситуацію. Так, на вулиці Ярославів Вал 14/2 киянин зняв на відео цілу зграю щурів. Носії зарази поселилися в закинутому будинку прямо навпроти готелю Radisson Sas.

Автор відео Станіслав розповів, що щурів було дуже багато і вони не звертали уваги на людей. Про це стало відомо завдяки сюжету одного з українських телеканалів.

"В житті не бачив стільки щурів. Вони були просто величезними і нас не боялися. Було враження, що, якщо запропонуєш їм їжу, вони навіть не побояться її взяти. Ми в шоці від побаченого", - розповів Станіслав українським журналістам.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Київські чиновники не коментують і попросили направити інформаційний запит до Головного управління Держспоживслужби в столиці. Відповідь буде опубліковано у разі надходження.

Варто нагадати, що в Сполучених Штатах вирує стихія. Потужний торнадо забрав життя десятків людей і зруйнував багато будинків. За останню добу ще троє постраждалих потрапили до лікарні. Загалом через торнадо в американському штаті Іллінойс постраждали щонайменше 21 людина. Про це повідомляє CNN. Крім того, стихія повністю або частково зруйнувала понад 100 будинків. За словами губернатора штату Брюса Ронера, троє постраждалих перебувають у лікарні, ще 18 отримали незначні пошкодження.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в середу, 10 жовтня, стало відомо, що на Лос-Анджелес обрушилася масова епідемія тифу. Серед інфікованих вже налічується більше 50 людей. При цьому медики впевнені, що дикі кішки і щури переносять цю хворобу.

Так, представники санітарних відомств Голлівуду офіційно підтвердили, що хвороба поширюється по місту та околицях. На даний момент вже є 57 випадків зараження бактеріальною інфекцією, та не менше 9 з них у передмісті Лос-Анджелеса.

Нагадаємо, у Криму помирає курортне місто: опубліковано шокуючі фото.

Як повідомляв Знай.uа рай на землі виявився пеклом: гаїтяни розповіли про життя на межі смерті.

Знай.uа писав, багнюка, сміття і тотальне свинство: гостя з-за кордону вказала на огидні звички українців.