Київська міська рада ухвалила рішення про перейменування ряду вулиць і провулків, серед яких в тому числі і площа Новоросійська.

Про це повідомили в прес-службі Київської міської ради.

На пленарному засіданні депутати підтримали ряд перейменувань столичних топонімів. Згідно з указом, перейменуванню підлягають дві вулиці, площа та провулок.

Вулиця Механізаторів у Солом'янському районі тепер стане вулицею Генерала Шаповалова.

Вулиця Толстого у Деснянському районі отримає нову назву в честь Володимира Беца.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Провулок Радянський буде називатися провулком Костянтина Михальчука.

А площа у Днiпровському районі з такою неприємною сьогодні назвою Новоросійська тепер іменується Чернігівською.

Крім цього, раніше безіменний провулок від вулиці Митрополита Володимира Сабодана у Деснянському районі отримав назву Ковтуновский.

Нагадаємо, раніше маршрутники б'ються в істериці і погрожують підвищенням цін. Вже в грудні 2018 пасажири зможуть оплатити проїзд у столичному наземному транспорті і в метро.

Як повідомляв портал "Знай.uа" на молодих українців відкрили полювання: поліція і військові ловлять хлопців у метро. Люди у військовій формі і патрульні поліцейські зупиняють хлопців і вимагають надавати документи.

Також "Знай.uа" писав про те, що землю для дитсадків віддали кіпрськiй офшорнiй компанії: "Ми повірили Кличко на слово". Для малечі було виділено дві ділянки в Дарницькому районі.

А ще місто системно підходить до вирішення проблеми поганого опалення будинків. У Києві проводяться також систематичні огляди будинків з так званими "недогрiвами".