Криміногенна обстановка в країні не дає розслаблятися правоохоронним органам, підкидаючи в переддень новорічних свят все більше і більше роботи. Не встиг відгриміти ехо пострілів у харківському супермаркеті, як вже в Києві відбулося безпрецедентне ПП, яке поставило на вуха всю київську поліцію.

6 грудня в Києві підсудний у справі про умисне вбивство виявився хитрішим і небезпечнішим, ніж думалося правоохоронцям. Чоловікові, обвинуваченому за статтею 115 Кримінального кодексу України, вдалося втекти з-під варти під час судового процесу і покинути будівлю. За словами учасників подій, утікач, “скориставшись нагодою, вийшов у коридор і втік”. Як стало відомо, сталося це після того, як міру запобіжного заходу для підсудного, який перебував до цього під домашнім арештом, змінили на утримання під вартою.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Про втікача, за повідомленнями з різних джерел, відомо наступне: "Із залу судового засідання Голосіївського районного суду в Києві втік підозрюваний у навмисному вбивстві (год.2 основні підприємства ст. 115 КК України) Йолкін Андрій Валерійович, 1988 року народження. Зріст близько 180 см, середня статура, прямі темно-русяве коротке волосся, очі світлі. Чоловік небезпечний і становить загрозу для суспільства. У разі виявлення, будь ласка, терміново зателефонуйте 102"

У Києві й без того в останній час неспокійно, а тепер, при гуляючому десь по вулицях соціально небезпечному біглому злочинці, ситуація не покращилася. На даний момент невідомо, де може ховатися підозрюваний, чи є у нього спільники і наскільки далеко здатна зайти людина, яка вже, можливо переступала межу і відняла чуже життя, у своєму бажанні уникнути відповідальності перед законом. Втім, будемо сподіватися що посилення заходів безпеки, викликане недавнім замахом на мера під Києвом, дозволить швидко і ефективно виявити, перехопити і затримати втікача до того, як список кримінальних новин поповниться ще однією жертвою.

Нагадаємо, у Харкові охоронець застрелив озброєного ножем покупця

Як раніше повідомляв "Знай.uа", у Москві озброєний підліток захопив школи

"Знай.uа" писав про вбивство іноземця в Києві