11 грудня, о 12:00 в приміщенні ІА "Укрінформ" відбудеться презентація результатів дослідження аналітичного центру "Українського інституту майбутнього" "Реформування ринку Електроенергії в Україні: виклики та можливості".
УІМ проаналізував закон "Про ринок електричної енергії", прийнятий Верховною Радою у квітні 2017 року Верховна рада. Згідно з ним, з 1 липня 2017 року в Україні повинна запрацювати нова модель ринку, яка відповідатиме стандартами та правилам країн Європейського союзу та важливою передумовою інтеграції електроенергетичної мережі України із європейською.
Ми провели оцінку впливу нової моделі ринку на електроенергетичний сектор та макроекономічну ситуацію в цілому. Дослідження "Реформування ринку Електроенергії в Україні: виклики та можливості" дає відповіді на широкий перелік питань, серед яких:
  • Якими будуть рівні генераційних потужностей за обома сценаріями: проведення та
  • несправдження реформи?
  • Які подальші перспективи експорту Україною електроенергії?
  • Як реформа може вплинути на економічне зростання та ВВП?
  • Як зміняться тарифи на електроенергію для кінцевих споживачів внаслідок реформи?
Спікер: Андріан Прокіп, експерт напрямку "Енергетика" Українського інституту майбутнього;
Модератор заходу: Віктор Андрусів, політолог, виконавчий директор Українського інституту майбутнього.
Реєстрація за посиланням є обов’язковою умовою участі: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdzUnxANmRuHnBADdvgJsXSv8L1LyGqxH01h2OitsGkG0xDSg/viewform?usp=send_form
З додатковими питаннями звертайтесь:
e-mail: uifuture@gmail.com
тел. +38 (063) 5860215
Український інститут майбутнього – незалежний аналітичний центр, що прогнозує зміни і моделює можливі сценарії розвитку подій в Україні; надає компетентну оцінку українським подіям, формулює конкретні рекомендації до дій; пропонує ефективні рішення; пропонує майданчик для дискусій на актуальні теми.
Місія Інституту – проектування успішного майбутнього України, через експертні дослідження і дискусії, що стимулюватимуть ухвалення якісних політичних рішень як в українській, так і в міжнародній політиці. Є спільним проектом представників українського бізнесу, політики і громадського сектора. Заснований у 2016 році.