Експрес в аеропорт “Бориспіль” їздить на буксирі. У експреса є власний двигун, але після двох поломок він їздить за локомотивом.

Поїздку експресу зняли очевидці, передає ТСН.

Швидкісний експрес із Києва до аеропорту "Бориспіль" зламався наступного дня після його запуску. За словами водія експресу, виникла проблема із двигуном, тому поїзд не заводився. Експрес Київ-Бориспіль виїхав об 11:01 з вокзалу і мав прибути до аерпорту об 11:38, через 37 хв. Однак, через вимушену зупинку, потяг прибув до Борисполя близько 13-ї години. Його відбуксирував інший потяг.

Швидкісний експрес із Києва до аеропорту "Бориспіль" зламався наступного дня після його запуску. За словами водія експресу, виникла проблема із двигуном, тому поїзд не заводився. У підсумку, поїзд добрався до аеропорту "Бориспіль" з 30-хвилинним запізненням. Але не самостійно - "притягнув" його туди тепловоз М62.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

В останній день осені, 30 листопада, "Укрзалізниця" відкрила новий маршрут, якого всі так довго чекали. Залізничники запустили експрес до Борисполя і назвали, за скільки українцям обійдеться поїздка зі столиці до Міжнародного аеропорту. Вартість квитка становить 80 грн.

Крім Порошенко, на запуск першого рейсу були присутні прем'єр-міністр Володимир Гройсман та голова «Укрзалізниці» Євген Кравцов. Останній розповів президенту, що протягом дня експрес курсуватиме кожні півгодини, а в нічний час - з інтервалом в годину.

Експрес курсує цілодобово: він відправляється з київського Центрального вокзалу і робить лише одну зупинку - на станції "Дарниця", яка триває протягом двох-трьох хвилин.

Як повідомляв портал Знай.ua, рейковий автобус Kyiv Boryspil Express, який був урочисто запущений 30 листопада, зламався на наступний день після запуску. Щоб встигнути на рейси, пасажири зважилися вискакувати з поїзда і бігти по засніженому полю.

Також портал Знай.ua писав, що інцидент з експресом в аеропорту "Бориспіль", налякав пасажирів, тепер не все захочуть ризикувати часом, на випадок якщо таке знову повториться. Ще українців хвилює питання, чи можна отримати компенсацію в разі чого.