В українській столиці на Святошинських ставках рятувальники виявили труп жінки. Відомо, що тіло працівники ДСНС дістали з води 8 грудня.

Про це стало відомо завдяки повідомленню прес-служби Державної служби з надзвичайних ситуацій.

Так, вдень 8 грудня в управління ДСНС прийшло повідомлення про те, що в Святошинських ставках за адресою вулиця Ушакова, 1 знаходиться тіло людини.

"Рятувальники дістали тіло жінки 1956 року народження і передали його працівникам медичної служби. Тіло знаходилося на відстані 3 метрів від берега на глибині 1 метр. Причини трагедії встановлюють правоохоронні органи", – зазначили у відомстві.

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Також рятувальники нагадали українцям, що "перебування на льоду небезпечне, якщо ви не знаєте реальної товщини крижаного покриву і не перевірили його дерев'яним або металевим щупом на міцність". "Пам'ятайте, що для однієї людини безпечна товщина льоду – 7 см, а для групової переправи – 15 см", – додали рятувальники.

Варто нагадати, що в п'ятницю, 30 листопада, в переході станції метро "Театральна" помер чоловік. Йому стало погано, коли він піднімався по сходах. Врятувати киянина не змогли ні перехожі, ні медики. Трагічна подія сталася близько 14:00. Як згодом стало відомо, що загиблому було близько 65 років.

За словами очевидців, він вийшов з метро, став підніматися по сходах з підземного переходу, схопився за серце і впав. Перехожі одразу викликали карету швидкої допомоги і кілька хвилин намагалися надати першу допомогу пенсіонеру. Після реанімаційні процедури продовжили медики, але вони не принесли результату. Але лікарі були безсилі, вони просто констатували смерть.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що у Хмельницькому відбувся досить дикий інцидент. Так, в ніч з 7 на 8 грудня на майдані Незалежності невідомі осквернили меморіальну дошку з фото героїв Небесної сотні і загиблих українських захисників. Про це стало відомо завдяки повідомленню прес-служби Нацполіції області. З'явилася інформація, що вандали порізали фото українських героїв і зламали один зі стендів.

"Повідомлення про акт вандалізму надійшло до поліції близько о шостій годині ранку від небайдужого перехожого", – повідомили копи.

Нагадаємо, у Росії помер Ісус.

Як повідомляв Знай.uа іноземець намагався покінчити з собою в самому серці Львова.

Знай.uа писав, кохання культової зірки 90-х цинічно заробляє на трупі.