У Києві, пізно ввечері в суботу, 8 грудня на Куренівці сталася масштабна ДТП. Вантажівка влетіла у два легкових автомобіля, а потім водій одного з легковиків потрапив під колеса таксі.

Про це повідомляє "Київ Оперативний" у Facebook.

Страшна аварія сталася на перехресті вулиць Скляренка та Куренівської. Легкові автомобілі Audi і Hyundai стояли на світлофорі в той момент, коли їх протаранила вантажівка MAN.

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Вантажна машина рухалася з перевищенням швидкості. Відомо, що водій транспортного засобу перебував у стані сильного алкогольного сп'яніння. Тест показав у його крові 2,16 проміле алкоголю.

Спочатку в аварії ніхто не постраждав і пошкодження отримали лише легкові автомобілі. Однак без жертв не обійшлося.

Жінка, яка була за кермом Hyundai здійснювала відеофіксацію аварії і для цього вийшла на зустрічну смугу. І потрапила під колеса автомобіля Chevrolet.

За кермом автомобіля перебував таксист, який виїхав на зустрічну смугу, щоб об'їхати ДТП, але не став при цьому скидати швидкість. Жінку терміново госпіталізували, про її стан на даний момент нічого не відомо.

Раніше повідомлялося, що в Житомирі, на перехресті вулиць Івана Мазепи та Домбровського в Житомирі сталося страшне ДТП - зіткнулися "швидка" і Hyundai Santa Fe, обидва авто в'їхали в дім.

Нагадаємо, нелюд навмисне в'їхав у натовп, щоб убити сестру: моторошні подробиці смертельного ДТП. Поліція встановлює обставини вбивства 34-річної жінки.

Як повідомляв Знай. ua, "евробляхер" на нереальною швидкості протаранив в'язницю. ДТП зафіксували пізно ввечері, машина після тарана перебувала в семи метрах від паркану. Пролом у стіні відразу почали закладати працівники пенітенціарної служби.

Знай. ua писав, що елітна іномарка протаранила сміттєвоз, а водій до того ж побив комунальника. Авто було на іноземних номерах.