На Софійській площі триває підготовка до новорічно-різдвяних свят. 25-метрову ялинку вже встановили, а нещодавно на вулицях з'явилися казкові звірі з творчості української художниці Марії Приймаченко.

Про це повідомляють місцеві ЗМІ Києва з посиланням на допис організаторів Folk Ukraine на своїй сторінці в Facebook.

Вся Софійська площа прикрашена чарівними звірями, які оформлені у фірмовому стилі художниці Приймаченко. В цілому розмістили 72 "казкові істоти". Вони також виступають як фотозони. "Звірі" вражаються своєю яскравістю та неординарністю.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

"Невеликий спойлер: на вас чекає світлова казка із дивовижними арт-конструкціями, які не проігнорує об'єктив жодної камери", - додають організтори дійства.

Новорічне свято і ярмаркове містечко на Контрактовій площі буде відкрито 15 грудня о 17:00 парадом оркестрів, який пройде по вулиці Сагайдачного. Також в цей день засяє новорічна ялинка. А ось головну ялинку країни, яку зараз прикрашають на Софійській площі, включать вже 19 грудня.

До слова, у 2019 році виповниться 110 років з дня народження відомої художниці-примітивістки Марії Приймаченко.

Головну ялинку країни планують прикрасти іграшками у такому ж стилі. За словами організаторів, цьогорічна зелена "красуня" поєднуватиме в собі і живі, і штучні частини. Прийшовши на місце, ми не побачили штучних гілок – наразі ялинку практично встановлено і усі гілки на ній зроблені із живих сосен.

Нагадаємо, що ми склали список найцікавіших речей, які потішать дітей будь-якого віку, а ціни не надто спустошать гаманці батьків.

Раніше "Знай.ua" писав про те, що під КМДА – сотні нахабних водіїв-порушників: "Аби не пустити до мерії, на людей насилають наряди поліції, а мажорів та кумів ніхто не штрафує!".

Також "Знай.ua" повідомляв, що у Києві перекриють дороги через приїзд Грибаускайте: повний список.