У Києві пасажири випадково застали водія маршрутки за досить дивним заняттям. Чоловік, навіть не соромлячись, справляв нужду просто у салоні, чим викликав гнів очевидців.

"Щоб не відморозити собі чоловічу гордість, водій маршрутки 439 тупо справляє нужду в салоні на кінцевій. Приємної поїздки, пасажири", – йдеться в повідомленні.

Цікаво, що інцидент викликав справжній ажіотаж серед користувачів мережі, повідомляє Politeka.

"прибирання", "він розморожує сходинки. Про людей дбає", "він не розраховував, що скло буде таким чистим, і його буде видно", "може, йому не можна залишати борт маршруткольота, от і викручується в ситуації. А сре, напевно, в кватирку", "21 століття. Люди еволюціонують у зворотний бік", "там такі дірки в підлозі, що і не буде помітно. Водою з пляшки зіллє, і нормальний сортир", – пишуть вони.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Втім, не тільки водії провокують скандалі, а й плачевний стан самих маршрутних таксі, котрі попри численні поломки щодня випускають в рейси, ставлячи тим самим під загрозу життя пасажирів.

Відповідні фото також частенько публікують у мережі користувачі:

"Маршрутка в жахливому технічному стані. Задні двері поламані, один раз відкрилися просто на ходу; при лівому повороті ТЗ шкріб порогом по асфальті. Манера їзди водія сприяла тому, щоб пасажири, в яких не надто багато сили, щоб намертво вчепитися в поручень, літали по салону, ризикували зламати собі ребра і мали всі шанси вилетіти через ті двері".

Дивіться: аварійний стан маршруток

Нагадаємо, у Болівії на трасі Ла-Пас-Ачакачі в результаті зіткнення двох мікроавтобусів загинули 17 людей.Як повідомляв "Знай.ua", у Харківському районі Києва сталася жахлива аварія, дівчина на автомобілі Toyota RAV4 збила чоловіка на пішохідному переході. Також "Знай.ua" писав, у Києві на вулиці Семена Скляренка сталися дві ДТП поспіль.