Нацкомісія, що регулює сфери енергетики і комунальних послуг, підвищила тариф на виробництво тепла для населення комунальним підприємством "Київтеплоенерго" на 22,7%.

Цю інформація стала відома на засіданні НКРЭКУ, передає "ХВИЛЯ".

Так, тариф для виробництва та надання населенню послуг з централізованого опалення та централізованого постачання гарячої води зазначеним підприємством підвищився на 22,7% — з 785,94 грн за ГКал до 964,19 грн за ГКал.

Тариф для виробництва тепла для релігійних організацій зріс на 105,8% — з 478,56 грн за ГКал до 985,02 грн за ГКал.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною
Показати ще

Повідомляється, що тариф для бюджетних організацій та інших споживачів знизився на 17,1%, — 1187,75 грн за ГКал до 984,67 грн за ГКал.

У Нацкомісії також зазначили, що тариф знизився на 22,8% на відпуск електричної енергії для КП "Київтеплоенерго". Це означає, що тариф знизився з 183,3 коп. за кВт-год. до 141,43 коп. за кВт-год.

Всі зазначені вище тарифи розраховані без ПДВ набудуть чинності 1 січня 2019 року.

Нагадаємо, компанія "Київгаз" опублікувала нові тарифи на газ для населення, які почали діяти з 1 листопада 2018 року. Про це повідомляє Економічна правда з посиланням на дані компанії.

Так, власники лічильників тепер будуть платити не 6,96 грн за 1 куб. м (з ПДВ), як раніше, а 8,55 грн за 1 куб. м (з ПДВ). Таким чином тарифи зросли на 22,8%.

Тим, хто не користується лічильником, варто врахувати, що в період відсутності централізованого гарячого водопостачання населення норма споживання природного газу на плиту газову встановлюється у розмірі 5,4 куб. м на людину в місяць.

Як повідомляв портал Знай.uа, Укрпошта може припинити доставку платіжок за спожитий газ.

Також Знай.uа писав про те, що уряд до кінця року підвищить практично всі соціальні виплати.