В українській столиці 12 грудня підземка працюватиме на годину довше. Всьому причиною матч великого футболу, який пройде на НСК Олімпійський.

Про це стало відомо завдяки повідомленню київського метрополітену в соцмережі Facebook.

"Завтра ми працюємо на 1 годину довше. Останній поїзд відправиться з кожної станції в різний час. З центру міста - близько 01:15. Додаткова година роботи додається до звичного розкладу кожній станції, який розміщено на вході та на платформі", - заявила адміністрація київського метро.

Крім цього, станція метро "Олімпійська" з 21 до 22 не працюватиме, "Площа Льва Толстого" закривається на вхід, "Палац спорту" закривається на вихід. Після 23:00 також можливе обмеження входу на ці станції. Варто нагадати той факт, що 12 грудня у столиці на НСК "Олімпійський" відбудеться матч "Шахтар" – "Ліон".

Варто нагадати, що матч 6-го туру групового раунду Ліги чемпіонів Шахтар – Ліон обслуговуватиме рефері з Нідерландів Бьорн Кейперс, повідомляє офіційний сайт УЄФА. Українським фанатам цей суддя запам'ятався тим, що показав червону картку Андрію Шевченку, яка була єдиною в його кар'єрі.

Популярні новини зараз
Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Сталося це на 61-й хвилині матчу 1/4 фіналу Ліги Європи 2010/2011 Динамо – Брага, який завершився з рахунком 1:1. До речі, для Шахтаря Кейперс є в якійсь міру фартовим суддею. З ним "гірники" перемагали в Австрії віденський Рапід з рахунком 0:1 (плей-офф ЛЧ 2015/16) і московський ЦСКА в Донецьку з рахунком 2:0 (1/8 фіналу Кубка УЄФА 2008/09). Але Кейперс судив матч проти Севільї, який донеччани програли з рахунком 3:1 в Іспанії (1/2 фіналу Ліги Європи 2015/16).

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в Київському метрополітені сталося страшне - прямо на станції метро померла маленька дівчинка. Трагедія сталася близько 18:30 неділі, 9 грудня. Очевидці почали надавати дитині першу допомогу, робити непрямий масаж серця. Через 15 хвилин приїхала "швидка допомога". Протягом 40 хвилин лікарі боролися за життя дівчинки, але врятувати її не вдалося. Батько дитини розповів, що вона страждала важкою формою ДЦП.

Нагадаємо, Укрзалізниця змінила графік експреса в Бориспіль: щось пішло не так.

Як повідомляв Знай.uа "людей возять гірше, ніж худобу": українці показали снігові замети в поїзді "Київ-війна".

Знай.uа писав, трагедія в київському метро: кияни поспішали по справах повз бездиханне тіла.