Завтра, 12 грудня, в'їзд великогабаритного транспорту в Київ планують закрити. Такі заходи можуть прийняти через погіршення погодних умов.

Остаточне рішення по вантажівкам буде прийнято також завтра, 12 грудня, о 7 ранку. На нього вплинуть погодні умови та стан доріг. Про це повідомляє прес-служба Київської держадміністрації.

На 12 грудня синоптики прогнозують у столиці України сильний сніг, місцями до 13-18 см, а також хуртовини та сильні пориви вітру 15-18 м / с, на дорогах ожеледиця.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Такі погодні умови можуть ускладнити рух транспорту на дорогах Києва (2 рівень загрози «жовтий»). Крім цього, у разі посилення снігопаду для розчищення проїжджої частини будуть залучені додаткова техніка, а також підприємства і організації.

Нагадаємо, Сильний дощ, вітер та штормове попередження: негода вдарить в найближчі години, прогноз на вечір вівторка

Синоптики відзначають, що 11 грудня на українців очікують туман в північних і центральних областях країни. Видимість становитиме 200-500 метрів. Також наголошується, що жителям Приазов'я потрібно очікувати дощі, а на півдні країни пройдуть сильні пориви вітру.

Як раніше повідомляв "Знай.иа" Діставайте лопати: снігу буде по коліна

На цьому тижні, на території України буде відносно тепла погода, місцями пройде сніг з дощем, проте до кінця тижня різко похолодає. Про це повідомляється на сайті українського Гідрометцентру.

ТакожЗнай.иа" писав, що Погода на тиждень принесе українцям ожеледицю, сніг і інші неприємності

В Україні очікується різке погіршення погодних умов у більшості центральних областей. Також очікуються тумани і всі з-за циклону південного походження. Циклон зайде в Україну у вівторок, 11 грудня. Погода на південно-сході, півдні і в центральних регіонах країни різко погіршиться. Очікуються тумани, сніг з дощем, посилення вітру, на дорогах буде ожеледиця та налипання мокрого снігу.