Споживачів послуг "Київводоканал" просить якнайшвидше сплатити за водопостачання та водовідведення. Про це йдеться на сайті компанії.

"Київводоканал" наполегливо нагадує користувачам послуг, що новий рік варто починати без боргів.

"Просимо всіх, хто сплачує електронним способом за холодне водопостачання й холодне та гаряче водовідведення, та має змогу відстежувати свої нарахування, сплатити якнайшвидше, не очікуючи надходження платіжок", - йдеться в повідомленні.

Киянам завчасно дякують за розуміння та вітають з прийдешніми святами.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Нагадаємо, ще для шести теплокомуненерго Національна комісія, що здійснює держрегулювання у сфері енергетики і комунальних послуг, затвердила підвищені тарифи на теплопостачання для населення. Нацкомісія, що регулює сфери енергетики і комунальних послуг (НКРЕКУ), на засіданні змінила тарифи на виробництво тепла для восьми виробників теплоенергії з 1 січня 2019 року.

Раніше Знай.uа писав про те, що з 1 січня 2019 року українцям доведеться платити за опалення більше. Таке рішення прийняла Нацкомісія, яка регулює сферу енергетики і комунальних слуг.

Також Знай.uа повідомляв, що тарифний геноцид українців показали у цифрах, ціни на газ шокують.

Ціни на газ сягнули абсолютного максимуму - 9471,92 гривні. Саме за такою ціною Україна в листопаді купувала імпортний природний газ. Це 339,21 долара за 1 тисячу кубометрів.