У четвер, 13 грудня, на вул. Драгоманова в Дарницькому районі Києва водій маршрутного автобуса №445 Дарниця-Позняки в’їхав в поліцейський транспортний засіб. Скандального водія маршрутки наздогнав закон карми.

Про це йдеться у повідомленні dtp.kiev в соцмережі Facebook.

Зауважується, що спершу водій обізвав одного з пасажирів "тварюкою" за те, що той затримував оплату за проїзд. І ситуація в салоні громадського транспорту автоматично напружилась.

Пасажира збентежило і геть не сподобалося те, як його назвав "ввічливий водій", і між ними почалася словесна перепалка.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Астролог побачив у травні "лихо" для України Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

В результаті оскаженілий водій скоїв ДТП, вдаривши машину, що належить МВС, яка їхала попереду. Потерпілих у результаті дорожньо-транспортної пригоди не зафіксовано, оскільки удар був не надто сильним.

Нагадаємо, раніше наголошувалося, що у Туреччині зіштовхнулися потяги, 4 загиблих і десятки потерпілих. Зіштовхнулися два пасажирські потяги. Експрес, який йшов з Анкари до Коньї, протаранив локомотив приміського поїзда.

Як повідомляв портал Знай.uа: рятувальники попереджають водіїв про складні умови на дорогах і облаштували пункти обігріву на основних напрямках.

Також Знай.uа писав, що негода в Україні: майже дві сотні міст і сіл залишилися без електрики. Потужні снігопади і пориви вітру знеструмили 170 населених пунктів по всій території України.