У Києві мікроавтобус в'їхав в зоомагазин. Інцидент стався в п'ятницю, 14 грудня.

Водій мікроавтобуса, по всій видимості, не впорався з керуванням на слизькій дорозі і протаранив вхід у зоомагазин.

В результаті дивної аварії, на щастя, ніхто не постраждав. Правоохоронні органи встановлюють точні причини аварії.

Раніше повідомлялося, що в четвер, 13 грудня, на вул. Драгоманова у Дарницькому районі Києва водій маршрутного автобуса №445 Дарниця-Позняки’їхав у поліцейський транспортний засіб. Скандального водія маршрутки наздогнав закон карми.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Ухилянтам готують суворі обмеження: зроблять все, щоб йшли до ТЦК Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Відмічається, що спочатку водій обізвав одного з пасажирів "тварюкою" за те, що той затримував оплату за проїзд. І ситуація в салоні громадського транспорту автоматично напружилася.

Крім того, на кінцевій зупинці одного з автобусних маршрутів пасажир побив водія маршрутки. За даним фактом розпочато кримінальне провадження за ознаками правопорушення, передбаченого ст. 186 (грабіж) Кримінального кодексу України. Тривають слідчо-розшукові заходи для встановлення особи грабіжника.

Заявник розповів поліцейським, що на кінцевій зупинці маршрутного таксі один з пасажирів ніби заснув і він підійшов його розбудити. За це той ударив водія в обличчя і кинувся бігти, попутно забравши кошти, що знаходяться на внутрішній панелі маршрутки.

Нагадаємо, водій столичної маршрутки зі злості протаранив авто копів і кричав "тварюка!". З-за скандалу з пасажиром водій маршрутки протаранив поліцейське авто.

Як повідомляв Знай. ua, охоронці Кличка побили ветерана АТО: знімав те, чого не хотів показувати мер. Депутати вимагають від мера роз'яснень та перегляду відео з камер спостереження.

Знай. ua писав, що у Києві Volvo врізався у відбійник, водій миттєво загинув. В Подільському районі Києва автомобіль влетів у бетонний відбійник. В результаті аварії водій загинув.