Вулицями Києва розгулює збоченець, який полює на дітей. Причиною для паніки став пост в соціальній мережі про один нападів на п'ятикласницю.

Інцидент стався на бульварі Вацлава Гавела, 40, близько 8 ранку 13 грудня. За повідомленням очевидців, маніяк напав на дитину. Запобігти лихові допомогла вчителька молодших класів школи №173, яка вигулювала собаку.

Користувачі сереі пишуть, що чоловік за шию тягнув дівчинку-п'ятикласницю до гаражів. Зловмисник побачив неповнолітню вранці в під'їзді, поки та чекала подругу.

Запобігти трагедії вдалося місцевій жительці, яка вийшла з собакою на прогулянку/ Жінка почула крики дитини: "Дядя, відпусти!"

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Після цього вона почала голосно кричати і вимагати відпустити дитину.

Чоловік, якому на вигляд було років 40, був одягнений у коричневу куртку з капюшоном. Після того, як в ситуацію втрутилась жінка, чоловік підпустив жертву та втік у бік приватного сектора.

Згодом дівчинка розповіла, що чоловік підійшов до неї, коли вона стояла під будинком та чекала подругую. Невідомий схопив її за шию та наказав мовчати, а потім поволік у бік гаражів до смітників.

В соцмережах повідомили, що на місце НП викликали поліцію, було написано заяву.

Нагадаємо, мати зниклої неповнолітньої звернулась до всіх українців та благає допомогти знайти доньку, яку шукає з кінця серпня 2018 року.

Як повідомляв раніше Знай.ua, квартирант убив та згвалтував дитину своїх орендодавців. Трагедія сталась в Одесі. Напередодні гвалтівник з господарями розпивали спиртне.

Також Знай.ua писав, що у Кривому Розі зявився маніяк. Люди налякані, дітей бояться випускати на вулицю.

Дивіться: Поліція спіймала гвалтівника 8-річного хлопчика