У Києві затримали збоченця, котрий робив непристойні пропозиції дітям просто посеред вулиці. Про це на сторінці у Facebook написала мама одного з потерпілих Марина Яновська.

Жінка запевняє: ніколи навіть подумати не могла, що це станеться саме з її сином:

"Сьогодні мій син Даня зі своїм двоюрідним братом Святославом пішли в магазин. Коли поверталися з магазину до них серед білого дня підійшов чоловік і запитав: "Привітали вас діти зі святами вже!". Даня, відповів що так і показав, що йому подарували. Ця людина відповіла, що це не подарунок, і ходімо зі мною я вам куплю найкращі подарунки, ви будете задоволені і раді. Даня йому сказав, що я ні куди з вами не піду і втік. Святик відповів: "Я зараз піднімуся додому занесу хліб і спущуся", - написала вона.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Яновська додала, що дитина одразу розповіла про все батькові, котрий одягнувся і вибіг за ним на вулицю, викликав копів.

"Слава Богу все добре закінчилося. Висилаю фото цієї людини, щоб ви його бачили (фотографувати себе не давав, відвертався, але я встигла зробити фото). Заява написана, патруль поліції його забрав", - зазначила вона.

Дивіться: Діти у постійній небезпеці в одному з районів Києва

Нагадаємо, у Києві закрили елітне підпільне казино, яке розташувалося в торгово-офісному центрі на вулиці Велика Васильківська. Як повідомляв "Знай.ua", неподалік від Софійської площі сталася пожежа. Також "Знай.ua" писав, київська п’ятикласниця потрапила до лап маніяка.