Звичайне побачення у Києві завершилося досить плачевно - побиттям, пограбуванням та візитом у поліцію.

Про "романтичний" інцидент повідомили у прес-службі столичної поліції.

У повідомленні йдеться, що 20-річний місцевий мешканець покликав дівчину на побачення та пограбував її.

Подія сталася неподалік метро "Дорогожичі", дівчина зателефонувала з місця подій до поліції та повідомила про пограбування.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

Київське метро
Київське метро

За словами жертви, зі зловмисником вона познайомилась напередодні, а наступного дня домовились зустрітися у парку.

Хлопець вдарив дівчину, забрав у неї 2000 гривень та мобільний телефон. Поліція оперативно встановила особу грабіжника та затримала його. Раніше хлопець у поле зору правоохоронців не потрапляв.

поліція
поліція

Розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 186 ККУ – грабіж. Фігуранту повідомлено про підозру у скоєнні злочину, готується клопотання про обрання запобіжного заходу. Санкція статті передбачає до чотирьох років позбавлення волі.

Нагадаємо, у Києві правоохоронці затримали групу чоловіків, які обкрадали квартири. Поліцейські затримали злодіїв на гарячому.

Про це повідомила прес-служба Національної поліції Києва.

"Співробітники карного розшуку столичного главку спільно з оперативниками Шевченківського управління поліції затримали квартирних крадіїв. Поліцейські побачили, як двоє чоловіків підсадили свого спільника у вікно квартири на другому поверсі в будинку на вулиці Щусєва", - йдеться у повідомленні.

Раніше Знай.uа писав про те, що у одному зі столичних магазинів на відео зафіксували, як "працює" спритна злодійка.

супермаркет
супермаркет

Жінка крала товари у магазині біля метро. Їй вистачило кілька секунд, аби обрати потрібний товар зняти його з вішалки, сховати під одягом і благополучно покинути торговий павільйон. Інцидент зафіксували камери відеоспостереження, передає Київ оперативний.

Також Знай.uа повідомляв, що у Facebook опублікували фото злочинців, а також опис схеми їх роботи.