У Дніпровському районі столиці з'явився новий мурал. На одній зі стін з'явилася Білочка. Це робота відомого художника Віталія Гідевана.

Про це повідомляє Сегодня.

Свою роботу Гідеван присвятив дітям і таким чином зробив їм подарунок до Дня святого Миколая.

"Дитинство - це казковий світ, де чари і любов, цінніші за будь-які алмази. В якому лише гарні новини приносить поштовий птах. Цей малюнок я подарував дітям, щоб він кожен день дарував радість та посмішки, адже дитинство саме таким і повинно бути, яскравим та веселим", - розповів Віталій Гідеван.

Популярні новини зараз
Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Художник також зауважив, що малюнок складається з 30 різних відтінків. На цю роботу майстер витратив майже 20 балончиків фарби. Через мороз її було потрібно значно більше. Віталій Гідеван пояснив, що цей малюнок має дарувати радість і посмішки.

На малюнку зображена білочка в короні і кристал аметист – це символ доброти і миролюбства. На гірці з кристалів так само є голуб з гілочкою в дзьобі – це теж символ миру.

Нагадаємо, у столиці розгорівся новий скандал. Мешканці багатоквартирних будинків вирішили утеплити помешкання і через це постраждав один з муралів. І найголовніше, що люди роблять це законно. Але хто тоді у цій ситуації не правий?

Як повідомляв раніше портал "Знай.ua", Київ окупували красномовні банери після того, як зросла вартість поїздок у комунальному транспорті. Українці закликають владу оговтатися та припинити ці знущання.

Раніше "Знай.uа" також писав, що велика кількість українських муралiв з'явилася завдяки різним арт-проектам та фестивалям. Деякі були створені іноземними митцями. Мурали відмінно урізноманітнюють сірі і похмурі міські пейзажі. Перша десятка цих творів мистецтва в Україні була складена експертами.