У Києві біля "втомленого" Шулявського шляхопроводу виникла глибока траншея. Вона нічим не огороджена і проходить біля пішохідної доріжки.

Як кажуть місцеві жителі, була викопана траншея пару днів тому. Швидше за все, у неї будуть укладати комунікації. Біля Шулявського шляхопроводу помічена працююча будівельна техніка.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Нагадаємо, У Києві побудують нове метро: депутати наобіцяли мільярди

Кабінет міністрів України збирається виділити на будівництво метро на Виноградарь 2,5 млрд гривень.

Цю інформацію повідомив на засіданні уряду прем'єр-міністр Володимир Гройсман, передає "ХВИЛЯ".

Гройсман зазначив, що гроші виділять у рамках програм інфраструктурного розвитку регіонів.
Як відомо, у Києві нещодавно був підписаний договір про будівництво метро на Виноградар. В рамках першої черги передбачається будівництво двох станцій — «Мостицька» і «Проспект Правда». Також планується відгалуження в бік станції «Виноградар».

Як раніше повідомляв "Знай.uа" Київрада прийняла бюджет з "дірками" і проколами: "Ганьба такій владі - їх обіцянки нічого не варті"

минулого тижня депутати Київради затвердили бюджет міста, що склав понад 57 млрд грн. Здавалося б, своєчасне прийняття коштів має забезпечити своєчасне фінансування всіх галузей розвитку столиці. Але, як виявилося, народні обранці не врахували головного аспекту - без вчасно затверджених цільових програм бюджет не принесе відповідної користі.

Також "Знай.uа" писав про те, що У центрі Києва скажена щур покусав дівчину

В центрі Києва дика щур покусав зоозащитницу і заразила сказ. Жінка намагалася врятувати тварину.

За інформацією Госпродпотребслужбы, зоозахисниця знайшла тварина в Золотоворітському сквері.

Щур покусав жінку, коли та намагалася її зловити, щоб допомогти. Однак зоозахисниця все одно зловила гризуна і забрала до себе додому.

Наголошується, що від їжі тварина не відмовлялася, але був пригніченим. На наступний день щур померла.