Сьогодні, 19 грудня в Києві на одній з вулиць помітили символ нового 2019 року - свиню. Примітно, що тварина була без господаря і гуляла вздовж дороги. Фотографії хрюші виклав telegram-канал Хіт Леджер.

"2019 рік ще не настав, а його символ вже гуляє по Києву", - написали в каналі.

Раніше повідомлялося, що екс-захисник київського "Динамо" Домагой Віда зібрався відкрити ферму по вирощуванню свиней, щоб торгувати свіжим м'ясом, повідомляє 24sata.hr.

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

"Я відкрию її 1 січня. Одна загребська компанія зробила всю роботу, і в мене вже є люди, які про все подбають. Будемо вирощувати чорних свиней. У мене вже є 200 штук, але я планую збільшити кількість до 500 в наступному році. Є кілька ресторанів, які купують м'ясо, знаючи, що воно завжди свіже. Це хороший бізнес".

Також раніше повідомлялося, що популярний український співак Олег Винник брав участь у новорічному шоу на телевізійному каналі "Україна".

Перед глядачами співак з'явиться у яскраво-червоному костюмі, пояснивши за лаштунками, що цей колір – символ багатства і успіху, тому вибір Олега припав саме на нього.

Журналісти поцікавилися у Винника, сподівається він таким чином задобрити жовту свинку – символ наступного року, на що він відповів: "А чому б і ні? Я хочу, щоб наша країна була багатою і успішною, щоб нам ніхто не "підсовував свиню". Нехай наша Україна подібно молодому поросяті стрімко росте і розвивається".

В селі Високопілля під Харковом загорілася свиноферма. 19 грудня о 12:34 пожежники отримали повідомлення про пожежу. До місця пожежі були направлені підрозділи ДСНС України з Валківського та Коломацького районів.

Вже на місці вогнеборці встановили, що горить дах ферми, площа загоряння близько 800 кв. м. Зараз тривають заходи з пожежогасіння, причини займання встановлюються.

Нагадаємо, Винник порівняв Україну з молодим поросям.

Як раніше повідомляв Знай.uа, "Людина року" Бабченко розповів Time, навіщо бовтався в крові свині і як втік з Росії.

Також раніше повідомлялося, що екс-динамівець Виду переключився з футболу на свиней.